Вече стана дума, че Серина Уилямс играе последните си мачове на

...
Вече стана дума, че Серина Уилямс играе последните си мачове на
Коментари Харесай

Защо Леброн Джеймс блее като коза

Вече стана дума, че  Серина Уилямс играе последните си мачове на професионално равнище и след присъединяване си в US Open ще постави завършек на кариерата си.
 Серина Уилямс, публикацията ѝ за списание Vogue и новината, че се отхвърля от тениса
Сбогуването на Серина Уилямс

Не отвод от тениса, а еволюция

Тя съумя да се класира за третия кръг на шампионата откакто победи мъчно Анет Контавейт в мач, траял над два часа и половина. Победата на Серина бе призната задушевно от публиката. А Леброн Джеймс също реши да изрази насладата си.

На стори в Instagram баскетболистът сподели, че не е имал опцията да участва на мача, само че пък го е гледал по малкия екран. От видеото чуваме по какъв начин в даден миг Краля стартира да блее като коза, с цел да изрази насладата си от успеха.

На пръв взор, дейностите му може и да наподобяват леко странни, само че за тях си има положително пояснение. В Съединени американски щати е признато великите спортисти, които са заслужили място в историята, да бъдат определяни като Най-великите за всички времена.
 Серина Уилямс, Nike, US Open и какво символизира екипът на спортистката
Скритите послания на Серина Уилямс

23-кратната шампионка се сбогува с тениса със жанр

На британски обаче кратко се изписва като G.O.A.T. Като премахнем точките това е думата, която се употребява за коза. Ето за какво доста постоянно в обществените мрежи под постове на велики спортисти хората оставят емоджита на кози. Като отпратка към акронима и тяхното великолепие.
 Леброн Джеймс, корицата на Sports Illustrated, синовете му Брони и Брайс и проектът на Краля да играе и с двамата в NBA
Грандиозният проект на Леброн Джеймс

Дори небето не може да ограничи Краля

Та, Леброн Джеймс не желае да обиди по някакъв метод Серина Уилямс с блеенето си, а тъкмо противоположното - да засвидетелства уважението си към нея и триумфите ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР